Изкуствен интелект в ретуша на портрети

621
Изкуствен интелект в ретуша на портрети

ON1 Portrait AI

 

Софтуерът ON1 Portrait AI служи за автоматизирано ретуширане на портрети с едно кликване. Той използва изкуствен интелект за открие човешките лица и елементите им в конкретно изображение и да ги направи да изглеждат страхотно. Този процес е до голямата си степен автоматизиран. ON1 Portrait AI ретушира кожата, очите, устата и зъбите като дава професионален резултат за кратко време.

 

Вижте някои от възможностите на ON1 Portrait AI:

Независимо ретуширане на всяко лице
Софтуерът ретушира човешката кожа на базата на честотно разделение напълно автоматично, като прави независими промени на всяко лице на изображението. Премерно в снимка с младоженци, AI прилага конкретни промени за всяко лице по отделно.

 

ON1 Portrait AI

Инструменти за ретуш и контрол
Инструментите включват изглаждане на кожата, намаляване на блясъка, премахване на петна, извайване на лице и избелване на очите и зъбите. Разпознаването на всеки елемент на лицето е отделно и върху всеки от него могат да бъдат прилагани различни обработки автоматично.

 

ON1 Portrait AI

 

Групова обработка на изображения
ON1 Portrait AI използва AI за да обработва групово папки с изображения, като подходът отново е индивидуален. Тази опция може да се използва и като проверка преди да предадете готовите изображения.

Предварителни настройки, които отговарят на вашия стил
Лесно можете да създавате свои собствени предварителни настройки (пресети), които да прилагате в стила си на ретуш.

Ръчен и автоматичен режим
Всичко е автоматично, но имате и пълен ръчен контрол. Можете ръчно да регулирате позициите на очите и устата, да рисувате, за да прецизирате маската на кожата, и да използвате четки, за да премахнете упоритите дефекти.

Запазване на оригиналната снимка
Всички промени по изображението се запазват отделено и оригиналната снимка не се променя.

ON1 Portrait AI

ON1 Portrait AI се предлага като самостоятелен софтуер или плъгин за редица програми за обработка на растерни изображения. Има възможност да изтеглите 30-дневна пробна версия за да се уверите във възможностите и.

Вижте повече тук: www.on1.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.