Излезе нова версия на Topaz Adjust

2493

Четвъртата версия на популярния плъгин за творческо контролиране на експозицията на снимки във Photoshop вече е на пазара.

Плъгинът за Photoshop на Topaz Labs позволява на потребителите да направят снимките си зашеметяващи с помощта на инструментите му за творчески корекции на експозицията, подчертаване на детайлите и настройка на цветовете.Четвъртата версия на Topaz Adjust включва изцяло обновена потребителска среда, нов алгоритъм за обработка на изображения и нови предварително подготвени настройки. Наред с това е подобрена и стабилността на работа на приложението.

“Topaz Adjust 4 използва уникална технология, която се приспособява автоматично към различни условия, при които е заснето изображението като светлина, детайли и цвят” каза Albert Yang, президент на Topaz Labs и създател на Adjust. “Това води до важни последствия. Други инструменти използват стандартни настройки за всяка снимка, към която бъдат приложени. За разлика от тях, Topaz Adjust 4 приспособява корекциите спрямо съответната снимка. Това му позволява да създаде  някои наистина уникални фотоефекти.”

Наред с адаптивната си технология, Adjust 4 предлага много предварителни настройки и интуитивен начин на работа. Благодарение на това, приложението осигурява лесна и бърза обработка на изображения. Потребителите могат да изберат предварително подготвен модел за обработка на снимката, да му направят фина настройка и да получат снимка, която изглежда точно по желания начин.

Обновяването до версия 4 на Topaz Adjust е безплатно за сегашни потребители, цената за нови купувачи е $49.99. Плъгинът е съвместим с Windows и Intel-базирани Mac-ове. Можете да свалите безплатна пробна версия от страницата на Topaz Labs.

Topaz Adjust 4
На снимката: преди и след обработка с Topaz Adjust

Източник: www.topazlabs.com
Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.