Изложението K Show наближава

794
Изложението K Show наближава

Вижте какво можете да очаквате от събитието.

снимка: messe-duesseldorf

 

Прогресът на бизнеса в бъдеще все повече ще зависи от успешното сливане на дигиталния свят с този на производствените процеси и разработването на материални продукти. И тук печатната индустрия далеч не прави изключение. Комбинирането на дигиталното с реалното изисква пионерски, както и предприемачески дух и със сигурност отнема време.

Къде можете да научите повече? Широкият спектър на събитието K Show 2019 осигурява уникално в световен мащаб ниво на качество и разнообразие, което е в основата на благоприятно развитие на всеки бизнес. K Show е интересно, но не толкова познато за печатната индустрия събитие, може би защото не е строго профилирано към нея. Изложението е насочено към производства, свързани с пластмаси и гуми, но на него присъстват производители на машини и оборудване за целия процес на създаване и обработка на полимери, гуми и т.н., в който процес влиза и печата върху този тип медии например.

Световния водещ панаир за пластмаси и каучук и съпътстващите ги машини и производства, ще се проведе от 16 до 23 октомври 2019 г. в Дюселдорф, Германия.

Различни типове полимери и пластмаси присъстват под една или друга форма в различни производства и индустрии, заради своите съхраняващи и предпазни свойства и моделируемост. Въпреки многобройните си предимства, обаче темата за тези важни суровини се превръща в “ябълката на раздора” – поради замърсяването в световен мащаб с пластмасови отпадъци. Но този проблем все още може да бъде решен, правейки стъпки към устойчиво развитие.

Тъй като концепцията за „кръгова икономика“ играе централна роля в това, тя се превърна в една от основните теми на K 2019. Не всички пластмаси могат да бъдат рециклирани по икономически изгоден и лесен начин и не всички използвани пластмаси намират своя път обратно в производството, но много стъпки могат да бъдат направени. Загрижените за устойчивото развитие производители ще бъдат на събитието.

 


снимка: messe-duesseldorf

 

Присъствайки на K Show тази година, можете да посетите щанда на една от водещите компании, производител на широка гама оборудване, които ГЕД представлява, а именно италианската марка Uteco. Компанията е утвърден производител на печатни и каширащи машини, който се е превърнал в лидер при производството на флексопечатни машини за широк кръг от приложения.

Uteco е символ на качество и постоянни иновации, които гарантират висококачествен печат с ниски разходи в модерния свят на къси и разнообразни по сложност тиражи, чести смени на поръчките и нужда от бързи и евтини подготовки на машините. Фирмата е фокусирана значително в разработката на собствени иновации. Машините  Uteco можете да разгледате подробно в портфолиото на ГЕД.

Повече подробности за програмата на K Show 2019 и допълнителна информация можете да откриете в сайта на събитието.

Ако вече сте решили да присъствате на събитието ви каним да посетите щанда на Uteco. Можете да ни пишете на sales@gedbg.com ако имате нужда от кодове за достъп и организация на среща на щанда на производителя. Не се колебайте да се свържете с нас!

За UTECO
Италиански производител на печатни машини, който се е превърнал в лидер при производството на флексопечати машини за широк кръг от приложения. Фирмата е фокусирана значително в разработката на собствени иновации. Има над 350 служителя и близо 100 милиона евро оборот за 2018.

За ГЕД
Доставчик на системи за полиграфията от водещи производители, които имат за цел клиентите на фирмата да бъдат сред технологичните лидери в България и Европа.

 

Контакти:
е: sales@gedbg.com
t: +3592 806 1264
а: София, ул. Васил Друмев 36
w: www.printing.gedbg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.