Интеграция на мобилните Acrobat Reader и Dropbox улеснява потребителите им

1046
Интеграция на мобилните Acrobat Reader и Dropbox улеснява потребителите им

Adobe и Dropbox обявиха през октомври плановете си за партньорство и потребителите на мобилните приложения на компаниите вече могат да се възползват от него.

reader_dropbox_mobile

 

Потребителите на мобилното приложение Adobe Acrobat Reader вече ще могат да получат достъп до всеки от PDF файловете, запазени в своя Dropbox Basic, Pro, или Business акаунт без да напускат средата на Reader. Но интеграцията не приключва с това.

В Reader, потребителите могат да добавят бележки, анотации, да маркират текст и да подписват документи. След като са направени, тези промени автоматично се запазват обратно в Dropbox, което гарантира, че актуалната версия е достъпна от всички свързани устройства. Файловете в споделени папки в Dropbox също ще бъдат достъпни до всички потребители с достъп до тези папки.

Функционалността на Adobe Acrobat Reader вече е достъпна през последната версия на Dropbox. Сътрудничеството между двете популярни приложения премахва нуждата да отворите документа през едното от тях, да го редактирате в другото и да го запазите отново в първото.

Източник: creativepro.com

Превод: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.