Интеграция на мобилните Acrobat Reader и Dropbox улеснява потребителите им

918
Интеграция на мобилните Acrobat Reader и Dropbox улеснява потребителите им
Spread the love

Adobe и Dropbox обявиха през октомври плановете си за партньорство и потребителите на мобилните приложения на компаниите вече могат да се възползват от него.

 

Потребителите на мобилното приложение Adobe Acrobat Reader вече ще могат да получат достъп до всеки от PDF файловете, запазени в своя Dropbox Basic, Pro, или Business акаунт без да напускат средата на Reader. Но интеграцията не приключва с това.

В Reader, потребителите могат да добавят бележки, анотации, да маркират текст и да подписват документи. След като са направени, тези промени автоматично се запазват обратно в Dropbox, което гарантира, че актуалната версия е достъпна от всички свързани устройства. Файловете в споделени папки в Dropbox също ще бъдат достъпни до всички потребители с достъп до тези папки.

Функционалността на Adobe Acrobat Reader вече е достъпна през последната версия на Dropbox. Сътрудничеството между двете популярни приложения премахва нуждата да отворите документа през едното от тях, да го редактирате в другото и да го запазите отново в първото.

Източник: creativepro.com

Превод: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.