Интегрирано решение за опаковки и маркетинг от Esko

1293
Интегрирано решение за опаковки и маркетинг от Esko

Esko и MediaBeacon представиха напълно интегрирано решение за управление на процесите, свързани с опаковки и маркетинг и управление на дигитални ресурси.

Интегрирано решение за опаковки и маркетинг от Esko

 

Новото решение позволява на брандовете и специалистите по маркетинг да постигат постоянни резултати в дигиталните, социални и свързани с опаковките точки на контакт с клиентите. Новата платформа ускорява сложните процеси на създаване, одобрение и прилагане на решения сред много екипи и локации.

Esko купи MediaBeacon преди две години с цел да разработи ново решение за научни изследвания, търговия на дребно, облекла, медии и развлечения, публичен сектор и финансови услуги. Уникалното предимство на платформата е интеграцията на решение за управляване на ресурси с ефективна система за управление на процеси и работен поток, в съчетание с решение за опаковки. Тази комбинация няма аналог на пазара.

Esko и MediaBeacon имат десетилетия опит с управлението на процесът по производствона опаковки и на дигитални ресурси. Дълбокото им разбиране е приложено при изграждането на платформата, която може да се справи със следните предизвикателства:

  • Сътрудничество – създаване на връзка между всички участници за създаване на работна среда, базирана на автоматизация, прозрачност и изпълнение на правилните задачи в подходящото време.
  • Създаване на съдържания – широка гама възможности за създаване, което може да съкрати времето за излизане на пазара с до 50%.Независимо дали става дума за опаковки, дизайн, съдържание или 3D, марките разполагат с всички нужни инструменти, интегрирани в работния процес.
  • Управление – то позволява на марките да контролират и използват ресурсите си максимално и спестяват скъпо възстановяване на вече създадени проекти.
  • Публикуване – комуникиране на марката по начин, който съответства на представите, независимо дали е в цифрова или физическа форма.
  • Анализ – вземане на решения на базата на данни за употребата и ефективността на ресурсите от интегрирана среда за управление.

Новата платформа е налична в световен мащаб от май 2017. Тя се предлага модулно, като услуга под наем или хоствана на място и се интегрира с всички популярни ERP, MIS, PIM и PLM системи.

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.