Интелигентна редакция на снимки с Perfectly Clear

1091
Интелигентна редакция на снимки с Perfectly Clear

Perfectly Clear е решение, което използва „истински интелект,“ за да извлече най-доброто от снимките ви. Тествахме го за вас.

Софтуерът позволява автоматично масово коригиране на изображения, базирани на възприятията на човешкото око, което ви позволява да прекарвате по-малко време в ръчно редактиране. Това става само с една стъпка. Актуалната версия на приложението е 3.5. Налично е самостоятелно и като плъгин за Photoshop и Lightroom.

Приложението има десетки предварително дефинирани настройки, както и възможност за задаване и на записване с потребителски настройки. Прилагането им е лесно, а удобният плъзгач ви позволява да сравните как изглежда снимката преди и след прилагането на филтъра. Сред предварително дефинираните настройки има такива за различни популярни предназначения като корекция на тоновете на кожата, подготовка за черно-бял печат, стилизирани версии в различен цвят и още много.

 

Perfectly Clear

Софтуерът поддържа RAW с разнообразни възможности за корекция на експозицията и други параметри. Също така поддържа отваряне и запис на всички популярни формати за изображения. Работата с приложението е лесна и бърза, налице са усъвършенствани инструменти за изрязване на снимки, корекция на цветовете, тоналността, резкостта и шума.

 

Perfectly Clear

Perfectly Clear е базиран на 16 години опит и квалификацията на математици и физици. Технологията му е базирана на начина, по който човешкото око възприема изображенията. Интелигентните му алгоритми могат да ви помогнат да прекарате по-малко време в редакция на снимки.

Масова обработка на снимки
Perfectly Clear може сигурно и надеждно да обработи голям брой снимки наведнъж и да ви спести много ръчна работа. Според компанията, на нейната технология разчитат някои от най-големите доставчици на печатна продукция в света, които коригират по 30 милиона снимки дневно или 11 милиарда всяка година.
Можете да свалите 21-дневна безплатна пробна версия оттук. Цената на пълната версия е 129 американски долара.

Източник: athentech.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.