Какви са новостите и подобренията в PrintShop Mail Connect

2140
Какви са новостите и подобренията в PrintShop Mail Connect

Най-лесното за използване решение на пазара за работа с променливи данни PrintShop Mail вече е с нова и подобрена версия, наречена Connect.

PrintShop Mail Connect

 

Верни на твърдението, че персонализацията продава, от Objectif Lune са внесли подобрения по техния софтуер, така че той да позволява персонализация не само на печатни материали, но и при имейл промоционални съобщения. Това го превръща в единствения по рода си софтуер с такива възможности.

Въпреки направените подобрения, софтуерът остава най-лесният за използване и същевременно съвместим с огромен набор от бази данни и печатащи устройства. За създаването на дизайн не се изискват умения за работа със скриптове, а единствено работа с опростения и удобен интерфейс.

Към новите възможности, включени в последната версия Connect, спадат възможностите за достъп до отдалечено web съдържание, включително графики от различни платформи, както и свързване с Mandrill – най-използваната имейл услуга по света.

Колкото до подобренията в начина на използване на софтуера, интерфейсът му е вдъхновен от идеите на хилядите потребители. Добавени си множество стартови шаблони и довършителни опции, както и възможността за използване на стилове, и създаване на базови страници за оформление.

Към новостите се добавят още включването на работа с Maxicodes, цветни баркодове и управлението на раздувки за рязане на живо. Скалируемостта също е новост в PrintShop Mail Connect, което от своя страна позволява плавен преход към другия продукт на Objectif Lune – PlanetPress Connect.

Не на последно място по важност е промяната в плановете за ценообразуване на PrintShop Mail Connect, които вече предлагат много по-голяма гъвкавост. Потребителите могат да избират между две опции за неограничена работа – еднократна лицензна такса или годишен абонамент. За повече информация може да посетите сайта на продукта: printshopmail.objectiflune.com или да изгледате следващото видео:

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/