Нова платформа за калкулация и поръчка на рекламни хартиени торби

1748
Нова платформа за калкулация и поръчка на рекламни хартиени торби

Уеб сайтът Mousebags предлага за безплатно използване онлайн калкулатор, с който можете лесно да се ориентирате колко ще ви струва изработката и доставката на Вашите рекламни хартиени торби. Калкулаторът е предназначен да бъде в помощ за рекламни агенции и бизнес клиенти.

 

калкулатор хартиени торби

 

С Mousebags можете лесно да да получите реална цена за изработка в три стъпки на желаната от вас рекламна торба, като зададете стандартни или избрани от вас размери. За използването на калкулатора не е задължителна регистрацията.

Потребителят избира хартия, цветност и някои облагородяващи процеси като топъл печат и релеф. Можете да изберете начина на захващане на хартиената торба и вида, и цветността на дръжките. Цената за доставката за всяка точка в Европейския Съюз се получава автоматично в реално време. Платформата е българска и цената за доставка за клиенти от България може да се договори допълнително или да се използва собствен транспорт.

 

цена на рекламни хартиени торби

 

Ако решите да се регистрирате като потребител в Mousebags, получавате допълнителни удобства като запис и редакция на направените калкулации и разбира се възможност за преминаването към реална поръчка с ясна цена на изработка, доставка, и срок за получаване. Рекламните агенции могат да получат специална за тях цена на рекламни хартиени торби и контрол и отчет на направените поръчки, техния статус, както и организирана доставка до клиента.

За повече информация:

Mousebags
тел.: +359 2 4412 412
тел.: +359 882 143 412
e-mail: info@mousebags.net

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.