Кой е вашият цвят по Pantone според датата на раждане?

7477

В зависимост от зодията, всеки има различни особености на характера, има свой скъпоценен камък и цвят. Защо той да не е по Pantone?

За да бъдете още по-точни, можете да проверите цвета си според рождената дата. Всеки ден е свързан с различен цвят, който можете да научите чрез приложението Colorstrology (www.colorstrology.com). Това е много полезно, ако искате да направите подарък на любим човек, за да изберете най-подходящия за него цвят.
Всички цветове са от Pantone и можете да научите както името на цвета, така и неговия точен номер. Към всичко това е включена кратка астрологична информация.

colorstrology

Източник: colorstrology.com

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.