Конвертиране на векторни изображения в бродерия с Embroidery i2

2706
Конвертиране на векторни изображения в бродерия с Embroidery i2

Чрез плъгина Embroidery i2 за CorelDraw и Adobe Illustrator могат да бъдат преобразувани векторни изображения в готови за шиене бродерии. Версията за Illustrator работи и под OS X.

софтуер за бродерии

 

Освен поддържането на различни видове шевове, решението позволява корекция на различни параметри, като плътност, компенсация, начална позиция или посока на шева и други. Най-важното е, че всички операции се извършват в работната среда на Illustrator, с която потребителят е свикнал.

 

софтуер за бродерии

Плъгинът позволява лесен достъп до готови дизайни и добавяне на надписи чрез превръщане на TrueType шрифтове, така че като краен резултат се получава професионален и персонализиран дизайн. Приложението има разработено решение дори за малки по размер текстове.

Embroidery i2 е подходящо решение за ситопечатари, дизайнери, агенции предлагащи промоционни продукти и специалисти занимаващи се с дигитализиране на бродерии. Полезно за етапа на одобрение е възможността за експорт в PNG формат и 3D визуализация.

Вижте повече за работата с Embroidery i2:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.embroideryi2.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/