Лесни калкулации за разхода на фолио при топъл печат

1282
Лесни калкулации за разхода на фолио при топъл печат

Машините за топъл печат търпят непрекъснато развитие и днес този процес е на много високо технологично ниво. Германската компания Kurz си поставя за цел да опрости направата на калкулации и процеса на поръчка за този тип услуги.

калкулации за разхода на фолио

 

Една от основните задачи е най-икономичното и ефективно използване на фолиата за топъл печат. Софтуерът FoilConnect е способен за много кратко време да изчисли най-доброто оползотворяване на лентата с фолио дори за много сложни проекти. Възможно е изчисляването при работа с няколко паралелни ролки, за намаляване на престоя по време на работа. Решението може дори да се използва за управление на движението и остатъчната наличност във всяка ролка.

Софтуерът е съвместим с всички работещи към момента машини на пазара, а самите настройки позволяват и ръчна корекция по всяко време.

Другото предимство е в областта на опростения метод за поръчка и съхранение. Отличните възможности на софтуера за прецизно използване на материалите подпомага и обработката на складовите наличности на суровините. Създателите на решението имат планове за бъдещо развитие към възможност за свързване на FoilConnect със система за складово упралвние. Необходимите количества фолио могат да бъдат съобразени с наличните в дадено момент заявки.

Видео: www.foilconnect.com

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.foilconnect.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/