Лесно импортиране на бази данни в Adobe InDesign

2164
Spread the love
65bit Software извести за пускането на пазара на последна версия на EasyCatalog – софтуерното решение за публикуване на база данни в Adobe InDesign.
EasyCatalog CS3 3.0.7 има нов модул, който позволява на потребителитеда работят с комплексна и структурирана информация.

„Ние постоянно развиваме EasyCatalog с цел да го направим най-мощното игъвкаво решение за публикуване на бази данни в Adobe InDesign,“ споделиМарк Хейдън, Директор на 65bit Software.

„От стартирането си през 2003, EasyCatalog се използва за създаванетона каталози, брошури, ценови листи в повече от тридесет страни в света.Един от големите проблеми винаги е бил импортирането на комплекснаструктурирана информация, която е запазена в съответна база данни катоMySQL. Новият модул надскача това изискване като позволява напотребителите да възпроизведат структурата на базата си данни вEasyCatalog и така да се използва в InDesign. Използването му заедно смодул Pagination на EasyCatalog отварят възможности за автоматичносъздаване на комплексни и структурирани документи.“ – казаоще Хедън.
Последната версия на EasyCatalog включва и ред от нови функции, коитоса по желание на потребителя и приложения за защита от грешки.

ЗаEasyCatalog:
Годината му на пускане е 2003 и до сега EasyCatalog е спечелилдоверието на хиляди потребители в над тридесет страни и шестконтинента. EasyCatalog увеличава производителността на InDesign катоосигурява динамичност и двустранност на данните от CSV файл, XMLструктура или ODBC база данни към текстови документи или изображенияInDesign. Импортирането на данни директно в InDesign, спомага занамаляване на грешките и повишаване коректността на документите. Акоданните на изходя се променят (напр.последна промяна на цена) всичкиполета в документа ще се обновят автоматично.

Доставки ицени:
Новият (Relational) модул е опция на модул EasyCatalog CS3 с цена $499USD. Възможни са версии за InDesign CS1 и CS2. Версиите за CS2 и CS3можете да намерите на английски, френски и немски. На разположение е 15дневна демо версия, която може да се свали от уебсайта на компанията.
65bit Software: http://www.65bit.com
EasyCatalog CS3 3.0.7: http://www.65bit.com/products/easycatalog/overview/overview.shtm
Линк за директно теглене: http://www.65bit.com/downloads/downloadpre.shtm
Покупка: http://www.65bit.com/purchase/purchase.shtm

Източник: Designer Today Graphic Design &Related News

Биографична информация