Лесно конвертиране на растерни във векторни изображения с Vectormagic

7838
Лесно конвертиране на растерни във векторни изображения с Vectormagic

Колко често получавате фирмени лога в растерен формат? Софтуерите за трасиране на изображения в Adobe и Corel са една от възможностите, но знаете ли, че съществува и друга, дори по-добра опция – Vectormagic.

Vectormagic

 

Чрез него бързо, лесно и автоматизирано може да преобразувате JPG, GIF, PNG в качествени векторни изображения, които могат да бъдат записани като EPS, SVG и PDF. Първоначално услугата се предлагаше само под формата на онлайн опция, но вече е разработена и десктоп версия.

От изображението може да видите сравнение между резултатите при трасиране на три изображения с Vectormagic, Adobe Live Trace (CS6) и Corel PowerTRACE (X6), и да се уверите колко по-качествен е резултатът на първия. За разлика от останалите решения, тук липсват объркващите опции и настройки за работа. Единственото необходимо условие е да отговорите на няколко въпроса, с което да спомогнете работата на Vectormagic. Скоростта за обработка е малко по-бавна от тази на останалите решения, но пък качеството си заслужава чакането.

 

Vectormagic

Онлайн решението работи в две стъпки – качване на изображение и сваляне на резултата. Цената за онлайн услугата е 7.95$ на месец. Десктоп версията е свободна за тестване, като в този случай не може да записвате крайния резултат. Закупуването на лиценз позволява използването на софтуера на два компютъра. Поддържа се MAC и Windows OS и поддръжка на много повече функции. Натрупването на плащания в размер на 50$ за онлайн версията към момента автоматично ви дават достъп до десктоп версията, а стандартната цена е 295$.

Вижте повече във видеото:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: vectormagic.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/