Лято е. Можем да се разхладим с Flood. Или поне да потопим пирамидите :-)

2177

Филтърът може да бъде инсталиран към всяка програма за обработка на графика с поддръжка на стандарта Photoshop 3.02.

Колажът, който виждате е направен буквално за минута. И то на древната ми домашна машина. Всъщност, идеята на филтъра Flood е да ни даде възможност да потопим във вода даден обект бързо и лесно като при това имаме пълен контрол върху водното отражение.

Flood разполага с интуитивен интерфейс, благодарение на който можете да се ориентирате буквално за секунди. В лявата част на диалоговия прозорец са контролите за управление, а в дясната разполагаме с реално-времево превю. Както вече споменах, Flood ни дава пълен контрол върху отраженията и върху самата водна повърхност. Можем да контролираме, до къде да стига водата, откъде да започва отражението на обектите, да променяме перспективата на отражението както и ъгъла под който камерата ‘вижда’ изображението. Можем също да определяме  доколко големи искаме да са вълните, доколко да е осветено отражението, дали и доколко да бъде гладка водната повърхност. След като сме експериментирали достатъчно и сме получили резултат, който ни удовлетворява, можем да запазим си настройките за последващо ползване.

Flood е написан както за PC, така и за Mac платформа. Пълнофункционална 30-дневна версия както и документация можете да намерите на адрес: www.flamingpear.com

Статията написа: Пламен Димитров
Маркетинг и продажби на Полиграфия Инфо ООД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.