Масов печат, експорт и проверка за Adobe InDesign и QuarkXPress с Printools

1345
Масов печат, експорт и проверка за Adobe InDesign и QuarkXPress с Printools

Printools на Baida Software предлага масов печат на различни документи, промяна на имената като печат, запис в различни файлови формати и проверка на файлове.

Printools на Baida Software

 

Автоматично генериране и проверка на файлове за печат
Printools осигурява колекция инструменти за лесна подготовка на файлове за печат без грешки. С него можете да печатате от различни документи едновременно, да променяте имената на генерираните файлове за печат, да ги записвате в различни формати и да зададете критерии за проверката им. Инструмента за масов печат ви позволява да генерирате файлове от различни публикации с общи настройки. Просто изберете файловете, с които искате да работите, подредете ги в реда, в който желаете и натиснете бутона Print.

Модулът за проверка на Printools бързо и качествено проверява за потенциални грешки, които могат да доведат до брак. Проверките включват липсващи шрифтове, текст, който излиза от карето, липсващи връзки към снимки, RGB изображения, модифицирани връзки, ниска разделителна способност.

Промяна на имената
Printools позволява да промените името на файла по време на генерирането на файла за печат, без да променяте действителното име на файла. С Printools можете да определите до 4 променливи компонента, за да композирате уникални имена по време на генерирането на файл.

Генериране на PS/PDF
Този инструмент ви позволява да запазвате файловете в определена директория като PostScript или PDF. Когато го съчетаете с възможността за масов печат, това ви позволява да генерирате стотици файлове с една стъпка. Можете да задавате до четири променливи за генериране на имена на готовите файлове.

Други възможности включват добавяне на допълнителна информация извън печатаемото поле и детайлни записи на извършените действия. Printools работи с Mac OS OS X 10.9 и по-нови версии.
Можете да намерите демо версия тук.

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.