Мобилно приложение за флексопечат от Flint Group

1577
Мобилно приложение за флексопечат от Flint Group

Flint Group Flexographic Products пусна на пазара новото приложение FlexoToolbox за iPhone, iPad и Android устройства. Приложението беше представено през април на изложението North American INFO * FLEX.

Тази интерактивна колекция от инструменти включва много различни функции за опростяване и стандартизиране на предпечата, изработването на печатни форми и управлението на процесите във флексопечата. Приложението може да помогне на изработващите пластини с функции, вариращи от изчисляване на деформацията на пластината, контрол на параметрите на обработка, като баланс на разтворителите или мониторинг на UVA интензивността и определяне диаметъра на ръкавите. С тези и безброй други полезни функции и съвети, с натискането на един бутон, значително се опростява работата на потребителя. Този инструмент е насочен към всеки, който работи в предпечата или печатния процес във флексопечатната индустрия. 

Според Flint Group, приложението FlexoToolbox може да бъде получено безплатно в App Store на Apple и в Google Play Store на английски език.

 

 

Източник: narrowwebtech.com

Интернет портал за печатни технологии.