Мобилно приложение за флексопечат от Flint Group

1564
Мобилно приложение за флексопечат от Flint Group
Spread the love

Flint Group Flexographic Products пусна на пазара новото приложение FlexoToolbox за iPhone, iPad и Android устройства. Приложението беше представено през април на изложението North American INFO * FLEX.

Тази интерактивна колекция от инструменти включва много различни функции за опростяване и стандартизиране на предпечата, изработването на печатни форми и управлението на процесите във флексопечата. Приложението може да помогне на изработващите пластини с функции, вариращи от изчисляване на деформацията на пластината, контрол на параметрите на обработка, като баланс на разтворителите или мониторинг на UVA интензивността и определяне диаметъра на ръкавите. С тези и безброй други полезни функции и съвети, с натискането на един бутон, значително се опростява работата на потребителя. Този инструмент е насочен към всеки, който работи в предпечата или печатния процес във флексопечатната индустрия. 

Според Flint Group, приложението FlexoToolbox може да бъде получено безплатно в App Store на Apple и в Google Play Store на английски език.

 

 

Източник: narrowwebtech.com

Биографична информация