Намали размера на файловете с JPEGmini Pro 3

106
Намали размера на файловете с JPEGmini Pro 3

JPEGmini Pro е софуер, който намалява размерите на файловете без загуба на качеството. Уверете се, че използвате възможно най-доброто качество за вашите снимки, без да се притеснявате постоянно за размера или скоростта на зареждане на файла. Софтуерът е приложим както за мобилни устройства и уеб, така и за печат.

 

JPEGmini Pro 3

 

Оптимизацията на големината на файла може да достигне до 50%-80% спрямо оригиналния файл, като това зависи от неговата резолюция и качество. Софтуерът работи със стандартни формати. Няма отделен файлов формат JPEGmini и обработените файлове могат да бъдат редактирани от всички софтуери за растерна обработка.

JPEGmini работи, като първоначално анализира входното изображение, използвайки „детектор“ за качество, който имитира човешката зрителна система и на основата на този анализ прилага максимално количество компресия, което няма да причини видими артефакти. За повече подробности вижте раздела за технологиите.

Технологията JPEGmini е подложена на обширно потребителско тестване в съответствие със стандарта ITU BT.500, което доказва, че обикновените потребители не могат да различават оригинални снимки от JPEGmini снимки. Можете сами да тествате качеството на собствените си снимки, след като ги оптимизирате с JPEGmini и ги сравните при 100% увеличение.

Производителите на софтуера твърдят, че той е подходящ за създаване на файлове за печат. Вижте видеото с тест под лупа.

 

 

JPEGmini поддържа JPEG файлове с цветни пространства от семействата на YCbCr и Monochrome. Други цветни пространства като YCbCrK, CMYK, не се поддържат.

Вижте още на jpegmini.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.