Нова версия на мултиканалното решение Dalim ES 5

969
Нова версия на мултиканалното решение Dalim ES 5

Цялостното решение управлява различни процеси от създаването на съдържанието до доставката. Едновременно с това софтуерът контролира достъпа, одобрението и жизнения цикъл на различни продукти за агенции, търговци и собственици на марки.

Dalim ES 5

 

Новата, пета, версия на продукта на Dalim Software се грижи за управлението на цифрови ресурси и прави управлението на проектите, сътрудничеството и прегледа и одобрението на файловете по-бързо и лесно. Според производителя, Dalim Software, това съкращава времето за излизане на пазара. Това помага на всички участници в производствения процес, включително собственици на марки, автори на съдържание, агенции, издатели, студиа по предпечат, печатници и доставчици на мултиканални решения.

Основното предимство на Dalim ES е съчетанието от автоматизираната производствена система на Dalim Software, използвана от международни печатници и издатели от почти 30 години и надеждната система за управление на ресурсите.

„Dalim Es е изключително цялостно решение за производителите на маркетингово или всякакво друго съдържание. В производството, на практика има две възможни приложения на система за управление на система за управление на цифровите ресурси,” коментира Frédéric Sanuy, Dalim Software. „Първото е традиционно управление на ресурсите – система, която действа като хранилище за файлове за архивиране с цел бъдеща употреба. Другото приложение, което е по-рядко срещано, е тактическа система, която позволява на компаниите да създават съдържание по-лесно. Dalim ES 5 е изключителна система, която предлага и двете, както и цялостна система за управление на производството и бизнес управление, специфично за цялото печатно производство.”

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.