Нова версия на софтуера за дизайн на опаковки iC3D

1763
Нова версия на софтуера за дизайн на опаковки iC3D

Creative Edge Software представи своята най-нова версия 4.1 на софтуера за дизайн на опаковки iC3D.

софтуера за дизайн на опаковки iC3D

 

Сред добавените възможности е опцията Bump Displacement, чрез която дизайнерите могат да създават много по-детайлни 3D обекти. Вдлъбнатите или изпъкнали части са с много по-голяма фотореалистичност, като времето за тяхното създаване трае само няколко минути.

Функцията позволява да се вземе всяка векторна графика от Adobe Illustrator и да се приложи към повърхността на картонена кутия, стъкло, пластмаса или метал в реално време. Чрез меню с плъзгачи се определя силата на вдлъбнатост/изпъкналост, а също така се симулират светлинни ефекти от различни източници. Специални опции позволяват използването на двуизмерни изображения в 3D дизайна. Финалният резултат може да бъде щателно прегледан от всички страни на различни устройства, благодарение на облачнобазираната услуга за преглед и одобрение iC3D OPSIS, а също така изпратен по имейл, включително като анимирано видео. След одобрение софтуерът генерира изображения с висока резолюция или 3D PDF за целите на отпечатване на проба чрез 3D принтери.

Освен посоченото по-горе с iC3D могат да се създават още: етикети, пликове, свиващи се опаковки, визуализация на рафтове, като по този начин софтуерът не се ограничава само с един тип продукти, а е подходящ за цялата гама от опаковки. В сайта на компанията може да бъде разгледан богат набор от уроци за създаване на опаковки с iC3D.
Вижте повече във видеото, представено от компанията производител:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.creativeedgesoftware.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/