Нови възможности за печат върху плат, керамика и плоскости с нововъведенията в X-Rite i1Profiler(Publish)

606
Нови възможности за печат върху плат, керамика и плоскости с нововъведенията в X-Rite i1Profiler(Publish)

Софтуерът X-Rite i1Profiler (част от уредите за измерване X-rite i1) предлага гъвкавост и възможности за управление на цветовете в дигиталните цветови работни потоци за печат, като дава инструменти за създаване на професионални цветови профили за монитори, уреди, принтери и печатни машини.

 

X-Rite i1Profiler

Днес новият X-Rite i1Profiler(Publish), вече дава възможност не само да се калибрират и профилират устройства, но и да се измерват конкретни цветове и да се виждат отклоненията от зададения цветови профил.
Това означава, че с едно достъпно решение, вече имате много повече възможности за контрол, като измерванията ви показват стойността на цвета и го сравняват с избрана база данни – Pantone библиотеки или зададени стандарти.

Нововъведения в i1Profiler(Publish)

  • Възможност за намиране на най-доброто съвпадение на Pantone за измерени цветове в работния поток Spot Color Compare. Цветовете на Pantone могат да бъдат зададени като еталон за толерантност на проби или отпечатъци спрямо стойностите на основния цвят на Pantone за измервания с настройки M0, M1 или M2.
  • Новата версия в софтуера i1Profiler добавя самостоятелен инструмент за преглед и сравнение на цветовия диапазон.
  • Ново подобрено поколение инструменти за измерване за черен цвят, които предоставят пълен контрол върху разделението на черното и CMY баланса на сивото.
  • Новият ъпдейт ви позволява да избирате къде да зареждате и записвате референтни и измерени файлове, вместо по подразбиране да използвате вградените папки.

Научи повече за софтуера X-Rite i1Profiler
Разгледай уреди за профилиране и калибрация X-Rite i1

Официален представител на X-Rite за България е фирма ГЕД ООД.

За контакт с ГЕД
Уебсайт: printing.gedbg.com
Имейл: sales@gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.