Нова платформа Highcon Axis

1560
Нова платформа Highcon Axis

Highcon демонстрира своята нова Highcon Axis web-to-pack платформа на търговското изложение Graph Expo 2015, което се проведе в Чикаго.

Highcon Axis е 2D към 3D платформа, която дава възможност на производителите на опаковки, да добавят възможност за онлайн поръчка на услугите, които предлагат. Highcon са работили заедно с лидерите в индустрията XMPie и Esko, за да предоставят това решение на своите клиенти.

 

Нова платформа Highcon Axis

Ido Tsalka, управляващ директор, Web-to-Pack в Highcon каза: „За да пуснем това надеждно решение на пазара, трябваше да си сътрудничим с експертите по персонализация и опаковъчни решения от индустрията. Заедно разширихме съществуващия цифров поток от първоначалния дизайн през целия път към дигитално производство на опаковките с Highcon Euclid.“
Idan Youval, директор бизнес развитие в XMPie, компания на Xerox, заяви: „Highcon Axis е разработена на основата на върховата платформа на XMPie и като резултат, прави изработката и довършителните дейности с висока стойност при опаковките лесно и естествено. Освен това, тъй като нашите клиенти са вещи в цифровите работни процеси и персонализацията, те са идеалната общност за приемане на революционните цифрови възможности, които Highcon им предлага с тяхната технология.“

Geert De Proost, директор софтуер в Esko: „Ние си сътрудничим с Highcon, откакто стартира Euclid и сме щастливи, че разширихме това сътрудничество чрез интегриране на Esko инструментите за автоматизация в този дигитален работен процес от край до край за приложения по заявка. Интеграцията с Highcon Axis е перфектна илюстрация на това, как партниращи си доставчици могат да създадат творения с добавена стойност и да дадат възможност на професионалистите при опаковките и печата да намалят времето за достигане до пазара и повишаване на производителността.“

Highcon ще инсталира решението Axis в бета предприятия към края на 2015 година. Два съществуващи клиента на Highcon, които вече са се съгласили да бъдат бета предприятия са Glossop Cartons във Великобритания и Boutwell Owens & Co., Inc. в САЩ.

Източник: highcon.net
Текста написа: Мария Шабанска

Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.