Нова разработка за генериране на баркодове в Illustrator и Indesign

1378
Нова разработка за генериране на баркодове в Illustrator и Indesign

Artflex е нова разработка за генериране на баркодове и QR кодове за Adobe Illustrator и Adobe Indesign. ArtFlex Barcode и ArtFlexQR се очаква да бъдат представени скоро под формата на плъгини.

Към момента все още не са обявени цени или планове, на които ще бъдат достъпни, но за първите 10000 абонирали се за бюлетина на компанията ArtFlexQR ще бъде безплатен.

 

Нова разработка за генериране на баркодове

ArtFlex Barcode ще поддържа всички най-известни стандарти, сред които: EAN 13, EAN 8, UPC-A, UPC-E, ISBN, ISSN, ITF-14, CODE-39, CODE-39 HIBC, CODE-128, CODE-128 HIBC, GS1-128, CODABAR и MSI Plessey. Баркодовете могат лесно да се премащабират към определена референтна точка. Поддържа се също възможността за корекция на широчината на линиите с цел увеличаване на четимостта. Приложението дава възможност за добавяне на четим текст под или над баркода, както и опции за неговото подравняване. Сред другите полезни настройки спадат: избор на шрифт, запаметяване на шаблони с параметри, система за проверка на кодовете и други.

 

Нова разработка за генериране на баркодове

С ArtFlexQR могат да се генерират както QR, така и Data Matrix кодове, разпознавани от четящите устройства, които да съдържат информация и действия под формата на: текст, url, vCard, SMS, телефон, E-mail, локация, събитие и други. Приложението също така дава контрол над настройки, гарантиращи сигурността на прочитане на кодовете.

ArtFlexQR

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.flexi-plugins.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/