Нови видеоматериали от Color-Logic показват детайли за техники срещу фалшификация, реализирани чрез дигитален печат

1069
Нови видеоматериали от Color-Logic показват детайли за техники срещу фалшификация, реализирани чрез дигитален печат

Color-Logic, компания, специализирана в печата с метални цветове и декоративни ефекти подготви два видеоматериала, посветени на техники за защита от фалшификация, които се реализират чрез цифров печат.

техники срещу фалшификация

 

Директорът на продажбите и маркетинга на Color-Logic Mark Geeves коментира: „Технологията на Color-Logic винаги е позволявала на марките да създадат „Уау“ фактор в продуктите си, както ид а съкрати времето на излизане на продуктите на пазара и да осигури по-изгоден печат. Сега, Color-Logic позволява на компании с всякакви размери да приложат защита от фалшификации като използват печат с бяло и CMYK на цифрови преси.“

Richard Ainge, технологичен директор на Color-Logic, добави: „Персонализирания печат с метален ефект на Color-Logic може да позволи не само персонализация на продуктите, но и защита срещу фалшификации. Инструментите за дизайн на Color-Logic заедно с разпространени решения за печат на променлива информация като XMPie или HP Smart Stream Designer, с лекота осигуряват възможност за базова защита на продуктите. Системата на Color-Logic елиминира потребността от ръчно генериране на подложки от бяло мастило и така всяка картонена опаковка, етикет, ръкав, купон или друг маркетингов материал, отпечатан на метализиран материал, може да съдържа променливи метални елементи.“

Можете да видите двата видеоматериала тук.  (виж в долната част на страницата VDP Video Demonstration)

Източник: пресинформация на Color-Logic
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.