Нови високопроизводителни контролери за инкджет от EFI

948
Нови високопроизводителни контролери за инкджет от EFI

EFI представи новата версия на контролера си Fiery XB за ултрависокоскоростен мастиленоструен печат. Това решение отговаря на много високи изисквания за производителност и цветовъзпроизвеждане, включително персонализиран печат с до 13000 страници в минута.

контролери за инкджет от EFI

 

IPDS поддръжка и JDF интеграция за високоскоростно производство
Платформата Fiery XB, използвана в новия контролер използва интелигентна система за потоци данни (IPDS). Това осигурява производителността, функционалността и прецизността, нужни за печат на персонализирани материали като сметки и извлечения в големи тиражи. Платформата Fiery XB DFE работи с всички формати за променливи данни, включително PDF и PDF/VT.

Британската компания за директна поща First Move Marketing (FMM) получи превъзходни възможности за обработка на данни, благодарение на новото решение. Те произвеждат директна поща с персонализирана информация в големи тиражи чрез Xerox® IJ Print Server, базиран на Fiery, контролер, разработен за ултрависокоскоростния Xerox Trivor 2400, използван в FMM.

Усъвършенствано управление на цвета
Контролерът EFI Fiery предлага изключително цветовъзпроизвеждане без допълнителни настройки, както и усъвършенствани инструменти за фина настройка.

Така потребителите могат:

  • Да отговорят на изискванията на клиентите за цветовете на търговските марки
  • Да променят цвета на всяка поръчка, докато е в тираж
  • Да правят промени на цвета в късни стадии на производството, директно чрез контролера, за да продължат производството без прекъсвания
  • Да създадат надежден и постоянен, лесен за управление процес за управление на цветовете.

Патентованата Fiery технология помаха за осигуряване на постоянен цвят на отпечатъка, с компенсация в реално време и при максимални скорости на печат. Тя осигурява и посттоянно цветовъзпроизвеждане в рамките на тиража и между тиражите, дори, когато се печата на различни преси и по различно време.

Източник: пресинформация на EFI
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.