Нови инструменти от Picture Instruments

176
Нови инструменти от Picture Instruments

Picture Instruments Toolbox е нов UXP плъгин, който ще ви помогне да постигнете по-бързо целите си при работа в Photoshop. UXP плъгините се използват в Adobe Photoshop от версия 22 и по-висока. Специфичното за UXP технологията е, че плъгините създадени с това API могат да бъдат управлявани директно в Adobe Photoshop. Научете повече за новата Adobe UXP технология тук.

 

Picture Instruments Toolbox

 

Целта на допълнението Picture Instruments Toolbox е различните инструменти в него да опростяват сложни и отнемащи време задачи, за да можете бързо и професионално да постигнете вашите творчески цели. Тук можете да видите общо ревю на Picture Instruments Toolbox.

 

 

Вижте подробна информация с текст и видео за всеки инструмент в Picture Instruments Toolbox по-долу:

  • Skin Purifier
  • Mark Up Tool
  • Banner Generator
  • Luminosity Masks
  • K2 Fine Art Master
  • Ilford – Black and White Developer

Skin Purifier

Целта на Skin Purifier е да улесни процесите на редакция на дефекти на човешката кожа. Често се налага да прилагате различни методи на ретуширане било то върху сватбени снимки или корици на списания? Skin Purifier ще ви спести време, а резултатите му са перфектни.

 

Mark Up Tool

Постоянните искания за промяна на нещо и добавянето на коментари и маркировки за тях на снимки и графики са част от ежедневната работа за фотографи, графични дизайнери или предпечатари. Това, което прави Mark Up Tool е да улесни процесите на поставяне на маркировка за корекция във Photoshop среда с предварително дефинирани подходящи четки и набор от цветове за оцветяване. Вижте как работи с видеото по-долу.

 

 

Banner Generator

Който се занимава с изработката на банерна реклама знае колко е досадно преформатирането в различни стандартни размери на банерите. С генератора на банери улеснявате този процес. Само с едно кликване можете да генерирате до 20 различни банерни формата, които се създават в Photoshop Artboards. По този начин имате всички банери в един документ. За стандартни елементи като фон, лого, бутон и до три изображения, плъгинът може автоматично да създава интелигентни обекти присъстващи във всеки банер. По този начин можете да редактирате тези елементи във всички формати банери едновременно.

 

 

Luminosity Masks

Маските базирани на осветеността са популярна техника за оптимизиране на пейзажи или архитектурни изображения, както и за обединяване на различните елементи в сложни композиции. С инструмента лесно и интуитивно можете да избере диапазоните на яркостта на изображението, а избраната селекция може да се използва ръчно или като маска в слой.

 

 

K2 Fine Art Master

Този инструмент ви води през процеса на подготовка за печат. Когато става въпрос за подготовка за печат, професионалистите често спорят кои са най-добрите настройки за печат. Как да изостря изображенията си оптимално за печат и какво е най-доброто цветно пространство за отпечатване на изображението? Въпроси за експерти. Picture Instruments поставиха всички експертни познания на Jochen Kohl в майсторския модул K2 Fine Art, за да отговорят на всички тези въпроси. Инструментът позволява да подготвите изображения за брилянтни резултати на печат дори без да ви се налага да имате задълбочени познания в областта. Модулът K2 Fine Art Master демонстрира своята сила по внушителен начин.

 

 

Ilford – Black and White Developer

Компанията Ilford винаги е била синоним на черно – бяла фотография със силен характер. Picture Instruments са разработили нов метод за създаване на аналогов поглед в дигиталния свят с помощта на черно-белите филтри в този плъгин, които са специфични за Ilford. Оригиналните черно-бели филтри Ilford могат да бъдат намерени само в този плъгин! Освен това, този модул ви предоставя възможност да прилагате хартиени структури, които се използват и в галерията на Ilford.

 

 

Повече за новия плъгин можете да прочетете тук:  picture-instruments.com

Интернет портал за печатни технологии.