Нововъведения в CHILI Publisher

936
Нововъведения в CHILI Publisher

Създаване на персонализирани поръчки, плъгин за Illustrator и повишена производителност чрез Universal Graphics Engine са основните новости в CHILI Publisher

CHILI Publisher

 

Персонализация
Възможностите за печат на персонализирана информация са ориентирани към нишови пазари. Той предлага атрактивен потребителски интерфейс за създаване на шаблони за персонализация, сървърно базирано решение, което може да се адаптира спрямо натоварването и подход, ориентиран към клиента. По този начин CHILI publisher става атрактивен за компании, които искат да предложат собствена онлайн платформа за персонализация за пазарите, за които работят.

Плъгин за Illustrator
Плъгинът за илюстратор е базиран на обратната връзка от клиенти в областта на опаковките и етикетите, за да завършат интеграцията с CHILI publisher. Плъгинът е в тестова версия и ще бъде включен в цената за клиенти, които са абонирани.

Производителност
Universal Graphics Engine добавя възможности за прогресивно сваляне на файловете, което води до драстично намаляване на времето за зареждане в браузърите. Този ъпдейт е тестван да демонстрационния портал на компанията и вече може да бъде свален от всички потребители на CHILI publish.

Източник: www.chili-publish.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.