Новостите в CorelDRAW® Graphics Suite 2021

1083
Новостите в CorelDRAW® Graphics Suite 2021

Любимият софтуер на немалко дизайнери има нова версия. Предполагаме, че сте любопитни да научите какво ни очаква във версия 2021 на CorelDRAW® Graphics Suite. Ето и по-важното, което подбрахме за вас.

 

CorelDRAW

 

Едно от нововъведенията е възможността за работа в перспектива. Чрез избор на 1, 2 или 3 точки може да приложите всеки обект към дадена равнина. Най-лесно е да видите как се случва всичко като изгледате презентационното видео:

 

 

Промяна има и в работната среда, където потребителят получава пълен контрол. Една от възможностите е едновременното разглеждане и работата върху няколко страници с проекти. Това позволява лесното преливане на обекти, сравняване на дизайни и свободното им пренареждане за максимално удобство. Когато проектите са готови те лесно могат да бъдат експортирани с едно натискане на бутона на мишката. Надграден е и процесът за работа със символи, при който бързо може да се търси и идентифицира в големи библиотеки.

 

 

В духа на ерата на пандемичната онлайн комуникация с колеги и клиенти, е разработено и разширението “Live comments”, чрез което в реално време могат да се правят коментари от един или много участници в проекта, веднага след бързото облачно споделянето на готовия дизайн. Филтър пък позволява търсене на конкретен коментар.

Подобренията не обхващат само векторните, но и растерните изображения. Смяната на цветове в Corel PHOTO-PAINT е изключително бърза и лесна операция, както може да видите във видеото:

 

 

CorelDRAW.app е друга иновация, позволяваща на имащите регистриран софтуер след 2019-та версия да работят отдалечено през уеб базирана платформа. Това са само част от нововъведенията, с които ни изненадват от CorelDRAW. Оставяме ви да разгледате пълната информация тук. Колкото до цената – може да закупите CorelDRAW® Graphics Suite 2021 за 719 евро еднократно или да получите достъп срещу 349 евро годишно.

 

CorelDRAW

 

Източник: CorelDRAW

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.