Новости в печатната индустрия на европейско ниво

666
Новости в печатната индустрия на европейско ниво

Ако сте пропуснали LabelExpo 2019, вижте демо на софтуерите за предпечат!

Новости в печатната индустрия на европейско ниво

 

Label Expo 2019 събра множество от международни експерти, производители и технолози от полиграфията в Брюксел, но не за да пият от прочутата белгийска бира заедно, а за да разгърнат потенциала си и да научат водещите европейски, а и световни новости в печата на опаковки.

И тази година събитието се оказа много интересно и динамично. Множество от добре познатите в индустрията фирми отново присъстваха с богати и цветни щандове на изложението, където представиха своите подобрени продукти и разработени иновации. Идеи за подобрения и нови функционалности имаше както при машини, така и при процеси. Представени бяха разнообразни софтуери и огромно количество консумативи за всичко, каквото се сетите, включително и за неща, за които може да не се сетите.

В пъзела от изложители искаме да насочим вниманието ви към три производителя, които заслужено считаме за едни от най-иновативните на пазара в момента, чиито продукти сме заложили в портфолиото на ГЕД. Това са Kodak, Enfocus и Hybrid Software.

Kodak е добре позната компания в полиграфията и лидер, що се отнася до внесени иновации. Освен на популярните печатни машини от висок клас Nexpress, Kodak е и може би най-големият производител на софтуер работен поток за печатни процеси. След Label Expo поставяме акцент върху следните продукти:

  • Kodak Prinergy – универсален работен поток, даващ гъвкавост и автоматизация на почти всички процеси в печата.
  • Kodak Insite Prepress Portal – модерен дигитален портал за комуникация с клиенти, приемане на файлове и обмен на информация. Платформата е изцяло достъпна на български език и се предлага с 50% отстъпка до края на ноември.

Hybrid Software е изцяло софтуерен разработчик с дългогодишен опит и модерно мислене за процесите в печата. Компанията предлага изключително гъвкави решения за работа с PDF, които позволяват цялостната обработка на печатни файлове. Двата отличаващи се продукта, разработени от тях, са:

  • Hybrid Software PACKZ – иновативен и изключително функционален редактор на PDF файлове, който прави работата с печатните файлове изключително лесна.
  • Hybrid Software CloudFlow – изключително гъвкав работен поток, който позволява значителна автоматизация и настройка за специфични приложения.

Enfocus е компанията в полиграфията, за която може да се каже, че “завладя PDFa”. Те са един от водещите разработчици на софтуер за предпечат и работа с PDF файлове, като продуктите им не спират да се развиват и модернизират спрямо нуждите на индустрията.

  • Enfocus Switch – универсална платформа за цялостна автоматизация на работата с файлове – от тяхното получаване до печата.
  • Enfocus Connect All – софтуер, с който печатниците могат да улеснят подаването на качествени печатни файлове от дизайнери, бранд агенции и предпечатни студиа.
  • Enfocus PitStop Pro и Enfocus PitStop Server – най-разпространените и удобни за работа решения за проверка и корекции на PDF файлове. До края на 2019 година можете да закупите продуктите Enfocus Pitstop с отстъпка на преференциални условия.

Дори след изложението, все още можете да се възползвате от специални условия и промоции. Пишете ни на sales@gedbg.com и за нас ще бъде удоволствие да направим демонстрация на избран от вас продукт.

За ГЕД
Доставчик на системи за полиграфията от водещи производители, които имат за цел клиентите на фирмата да бъдат сред лидерите на полиграфическия пазар в България и Европа.

Контакти:
е: sales@gedbg.com
t: +3592 806 1264
а: София, ул. Васил Друмев 36
w: www.printing.gedbg.com

Интернет портал за печатни технологии.