Ново поколение решения от CHILI publish на Graph Expo 16

1325
Ново поколение решения от CHILI publish на Graph Expo 16

Компанията ще покаже технически нововъведения и партньорства, които променят процеса по редактиране на документи и помага за успеха на клиентите.

CHILI publish

 

CHILI ще покаже на Graph Expo 16 някои значителни технически нововъведения: CHILI publisher 5.0 и революционното решение за визуализация на PDF-и CHILI rendro. На Graph Expo, CHILI publish ще обяви още детайли за партньорството си с Enfocus и истински истории от клиентите си в Северна Америка.

Трансформиране на визуализацията на PDF
CHILI rendro, е ново решение, което трансформира начина на обработка на PDF-ите и драматично подобрява процеса на одобрение. Стандартният PDF формат е предназначен за точно възпроизвеждане на информацията, вложена във файла от създателя му. Но, освен някои настолни приложения, никое от решенията за визуализиране на PDF не следва изцяло този стандарт. Тоест, често има разлики във визуализацията на файла, особено на мобилни устройства.

CHILI rendro отстранява този проблем. Kevin Goeminne, изпълнителен директор на компанията, отбелязва: „Всеки бизнес, който използва PDF като част от дейността си, ще свидетелства, че да имате бързи, точни визуализации е критично за успеха. Но досега, те трябваше да разчитат на PDF-и, които не възпроизвеждат точно намеренията на създателя си, което води до забавяния, грешки и неефективност. Нашето революционно решение решава тези проблеми като предлага най-прецизният възможен модул за генериране, стрийминг и преглеждане на PDF във всяка платформа, която поддържа HTML5.”

CHILI publish и Enfocus
Това партньорство съчетава CHILI с възможностите на Enfocus за контрол на качеството на PDF файлове и управление на работния процес. Резултатът е допълнителен модул за Enfocus Switch, наречен PDF Review Module. Той е базиран на HTML5 и е онлайн решение за одобряване на PDF-и, което включва възможности за проверка на файлове, базирани на технологията на Enfocus.

CHILI publisher 5.0
Онлайн редакторът CHILI улеснява процесът по създаване на съдържание по-лесен, бърз и ефективен. Решението е лесно за употреба и предлага на маркетинг специалистите лесен начин да контролират документите и марките си.

Възможностите на CHILI publisher 5.0 включват:
Нов потребителски интерфейс за онлайн редактиране – той обединява различни възможности и може да се използва на телефони, таблети и компютри.

Източник: пресинформация на CHILI publish
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.