Ново решение за цветни проби и мостри върху реалната медия за печат от CGS

481
Ново решение за цветни проби и мостри върху реалната медия за печат от CGS

Създавайте цветни проби и мостри върху реалната медия за печат с 99% цветово пространство и 100% увереност.

CGS ORIS обяви нова система, наречена Real Substrate Proof за производство на цветни проби и макети върху крайния целеви производствен материал. Real Substrate Proof запазва външния вид, усещането и всички други физически свойства на субстрата.

 

цветни проби върху реалната медия

 

Основен фактор за качествено производство на опаковки е възможността за съвпадение на бранд идентичността и спот цветовете.

Новият комплект мастила, специално проектиран за използване със софтуера за единични мостри и реални макети CGS Flex Pack, включва CMYK, оранжево, зелено, синьо и бяло, отговаряйки на това изискване и покривайки почти 100% от библиотеката на Pantone.

Мастилата са нетоксични, без миризма, изключително разтегливи и с възможност да се полагат върху различни медии, като изключително тънко и гъвкаво термосвиваемо и IML фолио, плътен картон или гофриран картон.

Мастилата са устойчиви на топлина и могат да бъдат лакирани, което ги прави подходящи дори за приложения като печат върху метал. Това прави цветните проби не само по-реалистични, но и по-лесни, по-бързи и по-евтини за производство.

Real Substrate Proof – решението за цветни проби върху реалната медия за печат

Real Substrate Proof е разработен съвместно с Mutoh и е част от софтуера CGS ORIS Flex Pack.

Пакетът се състои от принтер Mutoh VJ-628MP или новата по-голяма хибридна версия, VJ-1629MH, които са разработени специално за работа със софтуера CGS ORIS Flex Pack.

Новоразработените мастила за дигитален печат върху реалната производствена медия със смола на водна основа се характеризират с отлична адхезия и уникални свойства на разтягане и свиване, което позволява директен печат върху всички видове опаковъчни носители, включително термосвиваеми фолиа.

Софтуерът Flex Pack от своя страна е достъпно многофункционално решение, с което можете да създавате както виртуални, така и физически цветни проби и макети на опаковки, които се доближават максимално до реалния ви печат.

Real Substrate Proof е нов подход за проверка и създаване на прототипи в опаковките. Комбинацията от софтуера CGS Flex Pack, принтерите Mutoh и иновативните мастила позволява този нов подход за печат върху реална медия, достъпен ексклузивно и единствено от CGS ORIS и от техния официален дистрибутор за България – ГЕД ООД.

Пакетът от решения осигурява отлично качество на печат в компактен отпечатък. Софтуерът Flex Pack е специално проектиран да отговори на най-големите изисквания на опаковъчната индустрия. Базиран е на патентована технология за итеративно 4D управление на цветовете на CGS ORIS, съобразена с нуждите на производството на опаковки.

Цветови облачни бази данни като CGS CxF Cloud или X-Rite PantoneLIVE, както и цветови бази данни на собственика на марката, също могат да бъдат свързани с новото решение Real Substrate Proof. Софтуерът включва интегрирана предпечатна проверка, сертифициране за дигитални и реални цветни проби проби и поддържа спектрални цветови данни като CxF/X-4.

Разгледайте софтуера за изработка на реални мостри и макети CGS ORIS Flex Pack

Свържете се с ГЕД, за да разберете повече за изработката на мостри и макети върху реалната медия за печат.

Уебсайт: printing.gedbg.com
Имейл: sales@gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.