Нов плъгин интегрира милиони снимки, които можете да купите, в InDesign, Illustrator и Photoshop CS5

1844

Silicon Publishing и Fotolia предложиха нов плъгин, който интегрира над 14 милиона снимки, които можете да купите директно в Adobe Creative Suite.

Плъгинът позволява на потребителите да разглеждат, организират и включват снимки от Fotolia.com директно в приложения от Creative Suite 5, по-точно Adobe InDesign, Illustrator и Photoshop. Плъгинът е разработен от Silicon Publishing, и ускорява творческия процес като предлага директен достъп до библиотеките с изображения на Fotolia.
 
Екипът на Silicon Publishing е разработил приложението само за 3 месеца, като е разчитал на опита на членовете си като инженери на Adobe. Благодарение на усилията им, 14-те милиона изображения от Fotolia са интегрирани в програмите. Възможна е замяна по време на работа на изображенията за предварителен преглед с ниска резолюция, използвани в дизайна с висококачествени. Silicon Publishing са използвали CS Extension технологията, за да създадат един плъгин, който работи едновременно и с трите програми.

„Fotolia е горда да е първата голяма агенция за продажба на снимки, която използва новата технология на Adobe CS Extension, съвместно със Silicon Publishing. Опитът и познанията им в творческия процес са удивителни и сме сигурни, че дизайнерите ще оценят тази технология.” каза Oleg Tscheltzoff, управител на Fotolia LLC.

Можете да свалите плъгина оттук.

Източник: indesignsecrets.com
Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.