Нов потребителски интерфейс на сайта на работната група Ghent

845
Нов потребителски интерфейс на сайта на работната група Ghent

Нововъведението позволява лесен достъп и прилагане на настройките на GWG във всички популярни приложения за предпечат и решения за работен поток.

сайта на работната група Ghent

 

Работната група Ghent е създала лесна за употреба работна среда, която позволява лесна навигация и откриване на настройките на GWG в популярните програми за предпечат. Настройките могат да бъдат свалени и инсталирани от страницата на групата GWG . Настройките нацелят да помогнат на потребителите автоматично и коректно да генерират и проверяват качеството на всички PDF файлове.

Новият интерфейс на сайта на групата осигурява бърз достъп до настройките на GWG за популярни приложения като Adobe Acrobat, InDesign, Illustrator и Photoshop, както и за решения за проверка на файлове и автоматизация от Esko, EFI, Ricoh, Agfa, Kodak, и DALIM. GWG настройките вече са вградени в някои от приложенията – pdfToolbox на Callas, Enfocus Pitstop и Adobe Acrobat Pro. За всяко приложение има два линка – за сваляне на настройките и за файловете със спецификациите на GWG. На сайта можете да откриете и указания за начина им на зареждане в приложенията. Групата препоръчва използване на най-новите налични настройки.

Източник: gwg.org
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.