Нов софтуер за проектиране на кутии и дисплеи от SAi

2512
Нов софтуер за проектиране на кутии и дисплеи от SAi

DisplayGenie е предназначен за проектиране на кутии и дисплеи за търговски обекти, включва голяма библиотека с шаблони и възможности за триизмерна визуализация.

SAi DisplayGenie е проектиран за нуждите на доставчици на печатни услуги, които искат да предложат нови решения на клиентите си. DisplayGenie премахва много от стъпките на процеса и повишава неговата ефективност. Софтуерът прави създаването на структурен дизайн на картонени опаковки, гофрирани пластмаси и твърди материали със структура на пчелна пита. Областите на приложение на продуктите, проектирани чрез този софтуер е в търговски обекти, опаковки и други типове рекламни конструкции.

Библиотека с параметрични конструкции на кутии и дисплеи

SAi DisplayGenie е съвместим с всички RIP решения за широкоформатни принтери и плотери и включва набор от лесни за употреба, но функционални инструменти, които позволяват лесно проектиране на кутии и рекламни конструкции. DisplayGenie използва софтуера на компанията Flexi, който включва постоянно обновявана библиотека с шаблони за дисплеи и кутии. Това позволява на операторите с лекота са избират и персонализират продукти, които отговарят на спецификациите на клиентите. Достатъчно е да въведат габаритите и софтуерът на DisplayGenie за секунди преизчислява проекта.

 

 софтуер за проектиране на кутии и дисплеи

3D визуализация

Налице е и възможност за генериране на анимирано 3D изображение за преглед на сгъването, което позволява нагледно преглеждане на дизайна за дефекти. Възможен е и запис на PDF файл с анимирано триизмерно изображение за преглед от клиента.

 софтуер за проектиране на кутии и дисплеи

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новев

 

 

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.