Нов софтуер Hybrid Software PrintFusion за управление на офсетови машини Koenig & Bauer Rapida

1000
Нов софтуер Hybrid Software PrintFusion за управление на офсетови машини Koenig & Bauer Rapida

PrintFusion позволява да постигнете значително по-кратки времена за настройки на машините Rapida, по-бързи смени на поръчките и по-голяма ефективност през цялото производствено време.

Hybrid Software – доставчик на иновативни софтуерни решения за етикети и опаковки – разработват проект заедно с Koenig & Bauer – водещ производител на печатни машини.

 

 

Двете компании обединяват усилия, за да създадат уникално решение, създадено специално за листовите офсетови машини Rapida на Koenig & Bauer.

Ако имате налична офсетова машина Rapida в производството, този нов софтуер може да ви даде много голям контрол и възможности за управление на печатните поръчки.

Създаден да работи като свързващ портал, софтуерът PrintFusion управлява печатните машини на Koenig & Bauer чрез софтуера за предпечат Packz и работния поток Cloudflow.

Той ви позволява да постигнете значително по-кратки времена за настройки на машината Rapida, по-бързи смени на поръчките и по-голяма ефективност през цялото производствено време.

Оптимизиране на печатния производствен работен поток

Успоредно с подготовката на офсетови пластини, софтуерът подава всички данни за печат сигурно и ефективно до листовата офсетова машини Rapida.

PrintFusion подава на машината всички необходими данни напълно автоматизирано още от етапа на предпечат, което води до по-кратки времена за настройка и повече ефективност при смяна на поръчки.

Софтуерът може да се интегрира и да извлича данни от MIS/ERP система, позволявайки да се създаде напълно автоматизирана производствена среда от край до край.

В допълнение, данните за поръчката могат да се съхраняват в дървовидна структура от папки за лесен достъп при повторни тиражи.

Софтуерът PrintFusion има въведена и система за интелигентно самообучение, която му позволява с времето да оптимизира максимално използването на консумативи и материали в печатната машина и да подобрява точността на печат.

По този начин вашата съществуваща офсетова машина Koenig & Bauer Rapida може да работи много по-самостоятелно, с по-малко намеса от оператор и със значително по-нисък риск от грешки.

Решението за обединяване на силите между двете компании произтича от взаимното разбиране за нуждите на индустрията и потребителите на офсетови печатни машини. Изградайки това партньорство, базирано върху взаимно доверие и общи ценности, се ражда едно иновативно решение с уникална технология, която издига производителността до нови нива.

Официален представител на Hybrid Software за България е фирма ГЕД ООД.

Свържете се с ГЕД за повече информация, ако имате съществуваща офсетова машина Koenig & Bauer Rapida и имате интерес към това решение.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.