X-Rite обяви облачна версия на софтуера за калибрация на спектрофотометри – NetProfiler

840
X-Rite обяви облачна версия на софтуера за калибрация на спектрофотометри – NetProfiler

С NetProfiler в облака можете да профилирате вашите спектрофотометри с марка X-Rite отдалечено, което дава повече сигурност при измерванията и резултатите в цветовете.

 

облачна версия на софтуера за калибрация

 

X-Rite Netprofiler проверява и оптимизира работата на уреди за измерване на цветовете, като ги поддържа калибрирани. Той позволява настройката на всички уреди да измерват еднакво помежду си както и да се правят сравнения на уредите, които използват вашите доставчици и клиенти.

 

Можете да надградите вашия X-Rite Netprofiler до облачна версия безплатно!

 

С облачната версия на софтуера:

  • Достъпвате настройките на вашите уреди от всяка локация, която ви е нужна – при клиента, в който и да е цех или при доставчика
  • Можете в един и същи момент да настроите всички ваши уреди на всички ваши съществуващи локации да измерват по един и същи начин
  • Всеки участник в процеса може да има достъп до правилните настройки за измерване на цветовете

Истината е, че дори и най-добрите спектрофотометри могат да претърпят случайно отклонение, причинявайки несигурност и грешки в измерването на цвета.

Това може да се случи поради най-различни причини, като най-често срещаните са удар на устройството, замърсяване или грешка при ръчните настройки.

NetProfiler е базирана на облак комбинация от софтуер и цветови стандарти, която улеснява валидирането и подобряването на производителността на устройството. Той прави точни изчисления на моментното състояние, като дава нови стойности на уреда, за да измерва отново в параметрите, от които се нуждаете. Освен това, NetProfiler може да ви даде нотификация за уреди, нуждаещи се от допълнително обслужване или сервиз, което спомага за цялостното намаляване на вариациите между устройствата.

Научете повече за софтуера за проверка и калибрация на спектрофотометри X-Rite Netprofiler.

Официален представител на продукти с марка X-Rite за България е фирма ГЕД ООД.

За контакт с ГЕД
Имейл: sales@gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264
Уебсайт: printing.gedbg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.