Облачна услуга помага на печатниците в ценообразуването

1628
Spread the love

Cost Rates Advisor е лесен за употреба софтуер, който премахва елемента на мистерия от изчисляването на разходите в печатния бизнес.

Cost Rates Advisor

Приложението е разработка на компанията от САЩ Profectus. Иновативния софтуер автоматично разпределя всички разходи на организацията между всеки произведен продукт. Това позволява изчисляване на точни усреднени стойности, ценообразуване и пресмятане на разходите за изпълнение на поръчките.

Според президента на Profectus Craig Press, Cost Rates Advisor премахва нуждата от гадаене при ценообразуване и оценяване. „Cost Rates Advisor дава на печатниците по-точна картина за производствените им разходи и така те могат да изчисляват цените си по интелигентен начин, който да им позволи да бъдат конкурентни“, казаs Press. „Това помага на организациите да елиминират грешките при ценообразуване и да направят печатницата по-конкурентоспособна. В крайна сметка Cost Rates Advisor може да бъде тайно оръжие за увеличаване на оборота и печалбата.“

Cost Rates Advisor е изграден на базата на доказани принципи за ценообразуване, добри практики и стандарти, използвани от лидерите в индустрията. Приложението предлага гъвкави схеми за разпределяне на разходите – например, ако един служител работи с няколко машини, може разходите за заплатата му да бъдат разпределени между различните операции, които извършва.

Източник: printersadvisor.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.