Обучителен онлайн семинар “Калкулации за комбиниран печат в DynamicsPrint”

2026
Обучителен онлайн семинар “Калкулации за комбиниран печат в DynamicsPrint”

На 09 Юни 2015г. от 11 часа екипът на ФТС България Ви кани на обучителен онлайн семинар на тема „Калкулации за комбиниран печат в DynamicsPrint (специализирано ERP решение за печатарската индустрия“.

 

 

По време на уебинара ще демонстрираме възможностите на системата и ще акцентираме на детайли като:

– Няколко субпродукта в една поръчка за продажба;
– Калкулиране на изделие с различен вид печат и материали.

Регистрирайте се за уебинара тук.
 

DynamicPrint (eGraph) е завършено решение от висок клас, с богата функционалност, напълно достатъчно за управление на цялата дейност в полиграфическите предприятия.
Отговаря на всички специфични нужди и административни изисквания, характерни за индустрията от изготвянето на предварителна калкулация до фактуриране и финансови отчети.
Изцяло покрива типичните за полиграфията профили: предпечат, офсетов ролен и листов печат, етикети,  опаковки, флексопечат, довършителни работи и др.

Специализираното ERP решение DynamicsPrint (eGraph) е разработено от MPS Graphics (Дания), базирано e на системата за управление на бизнеса Microsoft Dynamics AX и се отличава с висока надеждност и бързодействие, лесен и интуитивен интерфейс.

Повече за специализираното решение за печатарската индустрия DynamicsPrint (eGraph) можете да прочетете на www.egraph.fts-eu.com

 

За допълнителна информация или запитване за презентация на решението, моля свържете се с нас на:

Телефон:  02/ 818 36 63 или
Мейл: info.bg@fts-eu.com

  

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.