Общността на Enfocus се разрастна на drupa 2016

1403
Общността на Enfocus се разрастна на drupa 2016

Компанията обяви drupa 2016 за най-ползотворната в историята си.

Enfocus се разрастна на drupa 2016

На изложението Enfocus интензивно си сътрудничи с клиентите си, за да им предложи решения, които удовлетворяват потребностите им. В резултата на това drupa 2016 е най-успешната досега за Enfocus и направи технологията ѝ по-достъпна по целия свят.

Глобална мрежа
Глобалната партньорска мрежа на Enfocus е отговорна за продажбите, интеграцията и поддръжката на цялата продуктова гама, включително Enfocus PitStop, Switch и Connect. На drupa 2016, Enfocus получи уникална възможност да разшири тази мрежа. Компанията се срещна с потенциални партньори в региони с нарастващи пазари като Южна Америка, Индия и Близкия Изток.

Силата и възможностите на съществуващата партньорска мрежа на Enfocus също беше сред акцентите на компанията. Много от партньорите присъстваха на щанда на Enfocus, където се срещаха с клиенти от регионите си. Също така те споделиха опит и идеи зан решенията на Enfocus.

Връзка с клиентите
Освен, че подпомогна развитието на партньорската програма, drupa 2016 позволи на Enfocus да се срещне директно с клиентите си от целия свят на четири очи и с групи потребители. Enfocus показа гамата си решения с над 800 демонстрации на живо на потенциални клиенти и партньори на щанда на Enfocus.

Източник: enfocus.com
Текста написа: Мартин Новев

ГЕД е партньор на Enfocus за България. Вижте повече тук.

ГЕД е новият партньор на Enfocus за България

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.