Онлайн решение за проверка и одобрение на файлове – PageProof

1428
Онлайн решение за проверка и одобрение на файлове – PageProof

Първата в света облачно-базирана и напълно защитена система за проверка и одобрение на файлове се нарича PageProof

pageproof

Файловете се криптират с 2048 битов RSA ключ още в самия компютър на потребителя, преди да бъдат предадени чрез защитена връзка към сървъра на услугата. Това позволява уникално идентифициране на потребителите, имащи право да работят по файловете.

Процесът за работа е лесен като е необходимо само да преместите файловете в споделената папка и да очаквате корекции от отсрещната страна. Коментарите се създават в реално време през интернет браузър, при това от повече от един потребител. След като бъдат нанесени всички корекции, избраният за главен проверяващ може да създаде лист със задачи, за които собственикът на файла да бъде уведомен. Корекциите могат да бъдат извършени върху същия файл или да бъде качена нова версия отново за проверка, като същевременно може да бъде споделена с по-малко или различни потребители. Решението позволява превключване между различните версии и коментари, което пести време и ресурси.

Освен файлове от самия компютър или мобилно устройство, PageProof позволява интегрирана работа с Dropbox, Google Drive и OneDrive. Колкото до плановете – има три, сред които дори един безплатен. Той ви позволява да споделяте за одобрение един файл на всеки 48 часа и да получите неограничен брой коментари, но ограничението е, че могат да бъдат споделяни само и единствено PDF файлове. Следващия Premium пакет сваля тези ограничения като разрешава споделяне на файлове, колкото е необходимо и позволява работа с множество файлови формати. Цената му е 29.95$ на месец. В случай, че имате по-голям екип, то бизнес пакетът позволява използване на услугата от 5 потребителя, а управлението им става чрез акаунт с административни права.

PageProof in 90 Seconds from PageProof on Vimeo.

Източник: pageproof.com

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/