Персонализирайте всеки маркетингов материал с Mediaclip

1323
Персонализирайте всеки маркетингов материал с Mediaclip

Чрез разработения от Mediaclip софтуер може да предложите широк диапазон от персонализирани продукти на своите клиенти.

персонализирани продукти

 

Компанията е внедрила своето решение в над стотици сайтове на печатници, търговци и други компании, свързани с маркетинг. Софтуерът може да бъде интегриран и към съществуващи решения.

Решението позволява на потребителите да използват свои снимки от различни социални мрежи, облачно-базирани услуги и от собствените си устройства. От компанията са създали и плъгин за улеснен експорт на дизайни, създадени във Photoshop (CS6 или CC14) към Mediaclip Designer. Създадените дизайни са приложими за различни продукти, независимо от вида и размера им.

 

персонализирани продукти

Софтуерът на Mediaclip позволява персонализация на почти всякакъв тип материали – от традиционните фотокниги и календари, до уникални продукти като калъфчета за смартфони или картини със снимки за стена. Чрез решението на сайта на търговеца се визуализират различните персонализирани продукти и дори могат да се създават промоционални имейли с цел увеличаване на продажбите.

Създадените от клиентите продукти могат да се споделят в социалните мрежи. Самите стъпки за дизайн и поръчка от страна на потребителите също са максимално улеснени. От Mediaclip предлагат и огромен набор от дизайни в различни категории. Това автоматично означава, че дори да нямате и един разработен продукт може да стартирате сайта си с техните решения.

Вижте повече във видеото:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.mediaclip.ca

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/