Персонализирани изображения за изпращане по електронна поща

1241
Персонализирани изображения за изпращане по електронна поща

DirectSmile стартира нов облачно базиран уеб портал, който генерира персонализирани изображения за електронна поща.

Новата услуга е разработена за тези, които искат да използват персонализирани изображения, за да увеличат процента на обратна връзка на техните съобщения, изпратени по електронната поща.

 

Персонализирани изображения DirectSmile

Онлайн услугата на DirectSmile предлага удобен начин за закупуване и получаване онлайн на персонализирани изображения с уеб-резолюция.

Новата платформа е изцяло облачно базирана и предлага на потребителите практичен и изгоден достъп до персонализирани изображения за приложение в имейл маркетинга.
 
Потребителите могат да избират от 1300 различни готови мотиви, от които да генерират милиони персонализирани изображения. Благодарение на водещата сървърна технология на DirectSmile, те ще могат да се възползват от най-бързото поколение генератор на изображения, достъпно в момента на пазара. Корпоративните потребители и доставчиците на е-мейл маркетинг услуги ще могат да вмъкват бързо и лесно персонализирани изображения в своите имейл кампании.

 

Перонализираните изображения са достъпни с динамичен URL. Всичко, което е необходимо за създаването на динамичен URL е избор на мотив, текст и API ключ. Цената на услугата започва от 100 евро на месец за 10 000 изтеглени персонализирани изображения.

 

как да генерираме персонализирани изображения

„Докато персонализираните изображения са установен метод за добавяне на допълнителна стойност на печатните материали, маркетингът по електронна поща не можеше да използва персонализирани изображения, поради липсата на лесен достъп и възможност да се справи с големи количества изображения. Нашата услуга е разработена, за да могат маркетингът и агенциите да използват нашата технология, без да е необходимо да тя да се хоства техните сървъри“, казва Christoph Clermont, ръководител разработки в DirectSmile.

За всички потребители, които използват паралелно и печатни персонализирани изображения, DirectSmile предлага своите изпитани и проверени сървърни и настолни решения. След успешно завършване на бета фазата, новата услуга вече е достъпна за клиентите по целия свят на www.imagepersonalization.com.
 
Източник: whattheythink.com
Преведе: Мария Шабанска

Интернет портал за печатни технологии.