Какви персонализирани продукти продавате на своя сайт?

143
Какви персонализирани продукти продавате на своя сайт?

Вие сте печатница и имате страхотен сайт визитка. Какво следва? Наемате няколко акаунта и започвате да приемате и уточнявате заявки по телефона. Тук там се случва някоя грешка в превода, но какво от това. Така ли виждате бъдещия си растеж?

В България клиентите обичат да търсят цени онлайн и в последствие да поръчат по телефона. Това работи при масово произвеждани продукти, но не и при персонализацията, за която толкова много се говори в печатния бранш. И не, нямаме предвид само визитки, флаери и плакати, а много по-специфични продукти извън сферата на хартията, за които вече има технологични решения, дори и у нас. Подобни продукти отварят вратата към разработване на нови ниши, насочени към крайния клиент, готов да заплати повече за напълно индивидуално решение. Ако все още не виждате смисъл в това, то някои вече го правят по един или друг начин.

Web-to-print

Днес избрахме да покажем един Web-to-print, чрез който Вашият сайт би се превърнал във витрина за много специфични продукти. С решението на Brush Your Ideas може да предложите персонализирана изработка на всички добре познати продукти, но също така на маски за лице, спортни екипи, униформи, обувки, чехли, калъфки, чаршафи, шапки, купи, медали, магнити, свещи и въобще всичко, върху което може да печатате. Клиентите имат достъп до огромна библиотека с изображения, текстове и готови темплейти. Също така биха могли да използват свои такива, за да създадат уникален дизайн, готов за печат. Всичко това те могат да правят не само през компютър, но и на мобилните си устройства.

 

Web-to-printКакто всеки друг подобен продукт и този има възможност за избор на визуализация за клиентската част, поддържа разплащания, доставки, ценообразуване и свързване с ERP решение. Различното е съвместимостта с всяка от наличните към момента платформи за електронна търговия – Magento, WooCommerce, Shopify, OpenCart, Prestashop, PHP. Основна е възможността на инструмента за дизайн да се справя успешно с визуализацията на коренно различни по тип продукти.

 

Web-to-printЦените на решението започват от 2499$. Вече имате ли идея какви различни персонализирани продукти бихте могли да предложите на своите клиенти чрез сайта си?

Източник: brushyourideas.com

Интернет портал за печатни технологии.