Плъгинът за Photoshop iCorrect EditLab Pro подобрява възможностите за корекция на цветовете и редактиране на изображения

1985

Продуктът на PictoColor е обновен до версия 6.0 и осигурява по-прецизен контрол върху корекциите на цветовете и редактирането на изображения.

Photoshop iCorrect EditLab Pro

iCorrect EditLab Pro, е предназначен за обработка с помощта на Photoshop на файлове, за които цветовете са критични. Според производителя, шестата версия на плъгина прави излишна употребата на маски, криви, плъзгачите и дори селекции във Photoshop. PictoColor Software твърдят и че различните корекции, които прилагате (независимо дали са на цялото изображение или на част от него) няма да се разрушават взаимно.

iCorrect EditLab Pro се състои от 4 отделни панела с инструменти, които са подредени така, че ако ги използвате последователно от ляво на дясно да получите най-точни цветове. Инструментите са проектирани така, че никой от инструментите не може да въздейства на този, който е разположен от лявата му страна. Това премахва дразнещата необходимост да поправите един проблем за сметката на друг.

Според производителя, едно преминаване през инструментите на iCorrect EditLab Pro е достатъчно. Освен това, всеки тях има допълнителен бутон SmartColor, който анализира изображението и настройва параметрите на корекциите автоматично. Панелите на програмата са: баланс на цветовете, тонален обхват, яркост/контраст/цветност и избирателно редактиране на нюансите.

Плъгинът поддържа Photoshop CS5 под Windows и Mac OS. Цената му е 125 американски долара. Можете да свалите пробна версия оттук.

Източник: pictocolor.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.