Плъгин за конични етикети в Illustrator

1231
Плъгин за конични етикети в Illustrator

Conical Label плъгинът от boxshot позволява създаване на конични етикети в приложението чрез просто въвеждане на размерите в диалогов прозорец.

Плъгин за конични етикети

 

След като въведете размерите и генерирате етикета, файлът може да бъде запазен като всеки друг и да бъде отварян без проблеми на системи, на които плъгинът не е инсталиран. Спомощтта на вградения envelope mesh режим на Illustrator, Conical Label се грижи дизайнът да остане напълно годен за редактиране с нужните конични деформации.

Работата с плъгина е съвесем лесна. Достатъчно е да създадете дизайна си, да стартирате плъгина, да зададете параметрите и той ще генерира деформирания коничен етикет. Conical Label поддържа версии на Adobe Illustrator, по високи от CS6. Цената на пълната версия в 99 американски долара.

Източник: boxshot.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.