Плъгин за текстури с висока резолюция

270
Плъгин за текстури с висока резолюция

Всеки графичен дизайнер е имал нужда, когато работи по конкретен проект да търси и да експериментира с различни фоновe или текстури. Всеки е имал нужда това да стане сега и веднага, освен това е много важно намерената текстура за бъде с уредени права за търговско приложение.

 

Плъгин за текстури с висока резолюция

 

Infinite Texture Panel ви дава точно това. Инструмент за търсене в над 70 000 текстури, фонове и др. с висока резолюция, които можете да използвате директно в Adobe Photoshop. Това не е просто папка с високорезолюционни изображения, а софтуер, който използва модерни технологии като изкуствен интелект за да ви помогне в избора на най-доброто решение за вас.

 

Плъгин за текстури с висока резолюция

 

Плъгинът Infinite Texture Panel разполага с мощни инструменти за търсене в предварително дефинирани за улеснение категории, като може да визуализира сходни предложения в рамките на секунди. Това е най-забавният, както и най-бързият начин за преглеждане на огромно количество страхотни фонове и текстури като облаци, огньове, всякакъв вид прах, светлинни ефекти, дим и частици, графични елементи и мн. др.

В допълнение, имате възможност софтуера да ви предложи текстура от неговата база по примерна текстура зададена от вас.

Разгледайте пълните възможности във видео, което са предложили разработчиците тук.


Плъгинът е с лиценз за 3 работни места и изисква постоянна онлайн свързаност.

Повече за Infinite Texture Panel вижте тук: infinite-tools.com

Интернет портал за печатни технологии.