Постигате ли ефективна комуникация с клиента в предпечата?

1054
Постигате ли ефективна комуникация с клиента в предпечата?

ГЕД организира първи отворен уебинар, на който ще представи InSite Prepress Portal 9 – най-ефикасният портал за предпечатна комуникация на Kodak

GEDweb

 

Всеки доставчик на печатни услуги в днешно време се среща с редица предизвикателства, що се отнася до успешната работа и развитието на своя бизнес. Неминуемо един от ключовите фактори за успех е ефективната комуникация с клиента. На пазара съществуват всевъзможни решения – от проста размяна на имейли и телефонни обаждания до многофункционални софтуери и мобилни приложения.

Без значение какво точно ще изберете, когато взимате решение за вашия работен процес, неминуемо имайте предвид позицията на клиента.

Бързината, лекотата на работа и интуитивния потребителски път, са сред основните качества, необходими за да успеете да удовлетворите своите клиенти. Ако търсите нов подходящ дигитален портал за работа със своите потребители, или имате желание да обновите стара версия на своя съществуващ такъв, Kodak InSite Prepress Portal е подходящото модерно решение.

За да ви запознаят с продукта и да ви информират подробно за преимуществата на Kodak Insite, за вашия работен процес от екипа на ГЕД са подготвили информативен уебинар – GEDweb, който ще се проведе на 9 октомври 2018г. На него ще научите какво представлява софтуера и с какво новата версия е още по-удобна.

Но какво всъщност е Kodak InSite Prepress Portal? Това е софтуер, който дава огромни възможности на работещите в печатната индустрия и техните клиенти. Печатници, предпечатни специалисти, дизайнери, както и всички други заинтересовани страни и крайни клиенти могат да създават и качват поръчки, да комуникират в реално време, да работят заедно по промени, да следят прогреса и да преглеждат, коментират и одобряват файлове.

През тази година Kodak пусна на пазара нова версия 9 на софтуера с изцяло обновен интерфейс и опростен интуитивен дизайн.

“Новите версии на продуктите показват ангажираността на Kodak да доставя софтуерни решения, които спестяват време и намаляват разходите, като същевременно носят по-високо ниво на удовлетвореност на клиентите,” споделя Allan Brown, вицепрезидент и генерален мениджър на Kodak Unified Workflow Solutions.

 

Kodak InSite Prepress Portal

Ето някой акценти, които новият INSITE Prepress Portal 9 включва:

  • Напълно нов потребителски интерфейс – опростен, по-модерен и интуитивен, той е изцяло базиран на HTML5;
  • Улеснена навигация – предоставяне на пълната информация за най-важните за клиента секции и навигиране между тях само с един клик;
  • Разширени възможности за преглед и одобрение – възможно дори при отделни части или коли от едно печатно изделие;
  • Подобрена работа с различни версии на един продукт при печат с мутации;
  • Настройване на видимите резултати – визуализацията на резултатите от автоматичната проверка е приложима, както на входните, така и на обработени файлове
  • Олекотено администриране на системата – профили на клиенти, потребители, роли и материали за самообучение;
  • Обновени възможности за редакция на темите и брандиране на визията според желанията на клиент

 

Kodak InSite Prepress Portal

Подробности за акцентите в InSite Prepress Portal 9, както и всички новости ще научите на GEDweb на 9ти октомври.

За да участвате на GEDweb, е необходимо да се запишете със своя имейл адрес на уебинара за комуникация с клиенти страница на сайта на Гед.

Записалите се ще получат съобщение на електронната поща с подробни указания как да се включат.

Прочетете повече за възможностите на софтуера, позволяващи понижаване на разходите и повишаване удовлетвореността на клиента

Ако имате допълнителни въпроси можете да се обърнете към екипа на Гед. Те с радост ще отговорят на вашите запитвания.

Интернет портал за печатни технологии.