Превръщане на PDF файлове във формата на QuarkXPress 9 с PDF2DTP

1864
Spread the love

Продуктът на Markzware позволява на потребителите да превръщат PDF файлове в годни за редактиране документи за QuarkXPress 9.
PDF2DTP еXTension модул за QuarkXPress,чрез който потребителите могат да отварят и редактират PDFдокументи в QuarkXPress 9.Приложението поддържа Windows иMacintosh. PDF2DTP осигурявабърз, лесен и достъпен начин за превръщанена съдържа от PDF в годенза редактиране файл за QuarkXPress. Такапотребителите да правят промени многопо-лесно и бързо, при това в средата, скоято са свикнали. PDF2DTP поддържаи PDF с премахнати слоевеи обработени прозрачни обекти.

PDF2DTP извличаот PDF файла всички елементи,за които това е възможно. Това включватекст, цветове и изображения. В повечетослучаи приложението извлича иизображенията, включени PDF-файлаи ги запазва в отделна папка.
Paul Ramos, специалиств издателската дейност, Difusao Cultural,каза: „PDF2DTP ефантастичен! Пробвах го с PDF закнига, която има 524 страници и му отнепо-малко от 5 минути, за да я преобразуваизцяло. Дори изолира изображенията вотделни файлове.”

PDF преобразуванетостава само с едно цъкване на PDF2DTP> Convert PDF от менюто Utilitiesна QuarkXPress.Това премахва нуждата от цялостновъзпроизвеждане на документите илиосъществяването на процеса страницапо страница. PDF2DTP осигуряваголямо предимство в конвертирането наPDF файловете за QuarkXPress9.

Можете давидите видеодемонстрация на възможноститена PDF2DTP тук:

inline_945_https://printguide.info/images/2012-07-05.jpg

Източник:markzware.com
Текста написа:Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.