Превърнете виртуалното в реално със SAi VirtualSign

568
Превърнете виртуалното в реално със SAi VirtualSign
Spread the love

SAi VirtualSign е новото приложение за добавена реалност, което пресъздава виртуално как ще изглеждат рекламните послания в реалния свят. То е достъпно без допълнително заплащане за потребителите на SAi Flexi.

inline_93_https://printguide.info/images/2019/09/virtualsign3_1_medium_j1gv.jpg

 

Приложението дава възможност за проектиране на реклами или знаци вън или вътре в сгради и други пространства. Целта е по-висока производителност, по-качествено изпълнение и по-добро взаимодействие с клиентите, които ще имат възможност да видят 3D визуализация преди печат и инсталация. Предимството идва от факта, че дизайните се съхраняват в облачната платформа на SAi и оттам са достъпни за всички приложения. Пак там те са достъпни и за клиентите, които насочвайки смартфона си към мястото на поставяне виждат реалния резултат.

 

inline_911_https://printguide.info/images/2019/09/sai_virtualsign_1_medium_dj76.png

Първата работа на SAi VirtualSign е да открие вертикални пространства за позициониране на дизайна и да го прикрепи към тях. След това потребителят има възможност да мащабира, мести и завърта до пълното съответствие и застопоряване на изображението. В резултат на това рекламата може да бъде огледана виртуално от различни местоположения. Клиентът може да направи скрийншот и да го изпрати в последствие по имейл.

 

Работата по проекта започва преди около 4 години, а приложението бе официално представено през месец юни тази година. SAi VirtualSign може да бъде свалено от iTunes и Google Play. Вижте как работи в следващото видео:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.thinksai.com

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.