Превърнете виртуалното в реално със SAi VirtualSign

610
Превърнете виртуалното в реално със SAi VirtualSign

SAi VirtualSign е новото приложение за добавена реалност, което пресъздава виртуално как ще изглеждат рекламните послания в реалния свят. То е достъпно без допълнително заплащане за потребителите на SAi Flexi.

SAi VirtualSign

 

Приложението дава възможност за проектиране на реклами или знаци вън или вътре в сгради и други пространства. Целта е по-висока производителност, по-качествено изпълнение и по-добро взаимодействие с клиентите, които ще имат възможност да видят 3D визуализация преди печат и инсталация. Предимството идва от факта, че дизайните се съхраняват в облачната платформа на SAi и оттам са достъпни за всички приложения. Пак там те са достъпни и за клиентите, които насочвайки смартфона си към мястото на поставяне виждат реалния резултат.

 

SAi VirtualSign

Първата работа на SAi VirtualSign е да открие вертикални пространства за позициониране на дизайна и да го прикрепи към тях. След това потребителят има възможност да мащабира, мести и завърта до пълното съответствие и застопоряване на изображението. В резултат на това рекламата може да бъде огледана виртуално от различни местоположения. Клиентът може да направи скрийншот и да го изпрати в последствие по имейл.

 

SAi VirtualSign

Работата по проекта започва преди около 4 години, а приложението бе официално представено през месец юни тази година. SAi VirtualSign може да бъде свалено от iTunes и Google Play. Вижте как работи в следващото видео:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.thinksai.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/