Предлагайте над 100 специфични продукта онлайн с решенията на Amazing Print Tech

1233
Предлагайте над 100 специфични продукта онлайн с решенията на Amazing Print Tech

Групата от решения за електронни продажби на Amazing Print Tech, насочени към полиграфията, се предлагат от 1997 година.

Amazing Print Tech

 

Вградените темплейти за над 100 специфични продукта надграждат възможностите за ефективно пазаруване и допълнително улесняват процеса за комуникация между двете страни.

Единият от модулите (eCardBuilder) е изцяло насочен към изработката на визитки. Той включва над 20 000 темплейта, разделени по бизнес категории, над 8 000 клипарт изображения и връзка към база с над 50 милиона фотографии. Потребителите могат изцяло да подготвят своите визитки, имайки пълен контрол над всички елементи, независимо дали работят на компютър, таблет или смартфон за по-малко от 3 минути. Всичко това превръща модула в „най-лесният метод за дизайн” според потребители в 20 фокус групи. Самото решение е внедрено в над 1000 печатници от над 15 страни по света.

Модулът ePrintSite представлява гъвкава система за управление на съдържанието (CMS), насочено към печатници. Чрез него могат да се създават готови ценови оферти, както и да се правят форми за запитване или изчисление на калкулации от клиентите. Той позволява, както изпращане на файлове, така и калкулация на разходите по производство, довършителни процеси и дори транспорт.

Чрез Printerprise могат да се създават портали за големи корпоративни клиенти. Те могат да бъдат брандирани за съответната компания, а достъпът до тях е посредством защитени връзки. Освен възможността за поръчки, този тип бизнес клиенти имат достъп до богат набор от справки и отчети относно поръчки, плащания, отстъпки и проследяване на пратки. Те могат да създават собствени продукти, включително такива с персонализирани данни или форми за щанцоване.

 

Amazing Print Tech

Компанията предлага също разработено според конкретни клиентски изисквания web-2-print решение (ePrintTech), както и обучения по маркетинг, насочени към доставчиците на печатни услуги (ePrintAutomation). Последните са успешно демонстрирани в 2 университета, един колеж и множество браншови изложения.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.amazingprint.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/