Предотвратете грешките с Live Preflight профилите на VIGC в Adobe InDesign

1674
Spread the love

VIGC, Фламандският иновационен център за графични комуникации обнови своите Live Preflight профили за Adobe InDesign.

Новите профили са създадени на базата на отзивите, получени от потребителите. Те използват новите възможности на InDesign CS5. Добавени са профили, специализирани за производството на опаковки. Пълният пакет с профили е наличен за безплатно сваляне на интернет страницата на VIGC.

Функцията на InDesign CS4/CS5 позволява на потребителите да следят за грешки в публикациите си още докато ги създават, преди да генерират PDF файл за печат. Използваният профил за проверка има ключова роля за предотвратяване на грешките.

Когато публикувахме профилите на VIGC за Live Preflight функцията на Adobe InDesign CS4, само преди година, те привлякоха много внимание и получихме много положителни отзиви. Повече от 5 000 души посетиха страницата ни, за да научат повече и много от тях свалиха пълния пакет. Анкета сред потребителите потвърди, че тези, които са включили профилите в работния си процес, са наистина доволни. Повече от 40% от гласувалите в анкетата, казват, че така са предотвратили вероятно скъпи грешки.”каза Eddy Hagen, управителен директор на VIGC.

Можете да откриете връзка за сваляне на профилите тук.

Live Preflight профилите на VIGC

Източник: vigc.org

Текста написа: Мартин Новев

Биографична информация